Helmi ja simpukat

tiistaina, lokakuuta 03, 2006

Haalarin metsästyskausi päättyi

Haalariasia ratkesi pikemmin kuin arvasimmekaan, sillä Helmi sai uuden talvihaalarin sunnuntaina. Josen äiti ja Oliverin äiti olivat Lego-vaatteiden ystävämyynnissä ja ostivat sieltä minua "konsultoituaan" Helmille haalarin. Tai siis hankkivat, me tietysti maksoimme. Hintaa puvulla oli vain 40 euroa, vaikka se on veden- ja tuulenpitävä, kulutuksen kestävää kangasta ja muutenkin hyvännäköinen. Ovh. -hinta on varmaankin noin 120 euron kieppeillä, joten hyvät kaupat tuli! Kiitos kuuluukin äitikavereille vaivannäöstä!

Koska haalari oli halpa, päätti Elina-äiti luopua "tyttövaate"-periaatteestaan ja nyt hankittu haalari on väriltään kirkkaanpunainen pinkein somistein. Rinnuksissa on vielä kruunun kuva ja teksti Princess, joten aika tyttömäinenhän tuo puku on, mutta toisaalta tosi pirtsakka ja aikamoinen "rinsessa" se meidän neiti onkin!

1 Comments:

  • At 5:36 ip., Anonymous Anonyymi said…

    Heip! Ihana idea! Mun on pitänyt kommentoida jo ajat sitten, muttamuttamutta en saanut tätä kommenttihommaa toimimaan(tekniikan ihmelapsipa hyvinkin)... Nyt kuitenkin Antti auttoi, joten hah, täällä olen! =) Mutta siis... Kyllä Rinsessalla yksi Rinsessahaalari olla pitää! =) Terkut koko pesueelle!

     

Lähetä kommentti

<< Home