Helmi ja simpukat

torstaina, syyskuuta 28, 2006

Isiä ikävä



Juho-isi on ollut tällä viikolla Cambridgessä työmatkalla (ma-aamusta ensi yöhön). Tietysti Helmi on ollut samaan aikaan taas flunssassa ja äidinkin kurkku on ollut kipeä. Ei siis mikään ihanneviikko. Mutta jotenkin siitäkin on taas selvitty.

Nyt kun on tutustunut tähän "yksinhuoltajan" arkeen, niin antaa aivan uudella tavalla arvoa Juho-isin tekemille kotitöille. Toki myös on ollut ihan muutenkin ikävä. Helmi ei ikävää osaa vielä oikein ilmaista, mutta kun neiti sai puhua isin kanssa puhelimessa oli riemastus suuri ja Helmi myös sanoi isi! Eli siis tajusi kenen kanssa jutteli...

Päivät on toki sujuneet ihan ok, koska eihän isiä näy täällä normaalistikaan päivällä, mutta illat ovat olleet mälsiä. Ja on äidinkin ollut vaikea nukahtaa ilman "kaveria", vaikka Helmin tuhina onkin maailman parasta unilääkettä. No onneksi näitä matkoja ei ole kovin usein=).

Lisäyksenä vielä eiliseen haalarikeskusteluun: olemme etsineet haalaria myös kirppareilta ja netistä, mutta eipä ole löytynyt oikeaa kokoa eikä hinta-laatusuhdekaan ole ollut useinkaan kohdallaan. Tämä vain huomautuksena niille, jotka miettivät onko aina pakko ostaa uutta... Eli jos joku sattuu löytämään 86/92 cm kokoisen hyväkuntoisen, vettäpitävän haalarin, niin voi ottaa yhteyttä ja niin sovitaan kannattaako ks.puku hankkia.


P. S. Helmin flunssasta vielä: menemme tänään jälleen lääkäriin, sillä nyt flunssaa on jatkunut jälleen melkein viikko. Toivottavasti korvatulehdus ei ole uusiutunut. Mutta siitä kerromme lisää myöhemmin.