Helmi ja simpukat

torstaina, joulukuuta 21, 2006

Joulu tarttuu käpäliin...



Joulukuun viikot ovat hurahtaneet vauhdilla ja nyt ollaan jo joulupuuhien keskellä. Tänään aamulla käytiin yhdessä Hakaniemen kauppahallissa ostoksilla ja Helmi käyttäytyi todella mukavasti, vaikka olikin mukana jalkaisin/sylissä. Sai jopa karamellin kivalta "kahvisedältä" (ei kyllä saanut syödä sitä).

Joulutouhuihin neiti tahtoisi kovasti osallistua, mutta ainakaan lahjojen paketoinnin idea ei ole hänelle vielä selvinnyt, sillä mieluummin Helmi avaisi ne kuin käärisi paperiin. Eli tätä puuhaa ei ole kannattanut tehdä Helmin ollessa hereillä. Lisäksi eilen Ellu-kummin glögijuhlissa saivat kuusenkoristeet kyytiä; niitä oli niin kiva nyppiä irti oksista ja laittaa suuhun...

Muuten Helmi oli vierailulla ihan kiltisti, esitti jopa "Tip-Tap"-laululeikin tanssien. Kyseinen laulu onkin yksi lemppari-joululauluista, toinen on muskarissa opittu "Joulu tarttuu käpäliin" (en kyllä tiedä onko se laulun oikea nimi). Laulun sanat menevät jotensakin näin:
" Joulu tarttuu käpäliin, joulu tarttuu tassuun, joulu tarttuu siipisulkiin ja joulu tarttuu massuun..."

Lauluun kuuluu myös kiva koreografia, joten voinemme esittää sitä tulevalla "jouluturneella" ympäri Suomea ja mahdollisesti uusintaesityksinä vielä joulun jälkeenkin.

2 Comments:

  • At 9:33 ip., Anonymous Anonyymi said…

    Oikein hyvää vuotta 2007 Helmille, Elinalle ja Juholle !
    Noista Ellun glögikutsuista jäi lähtemättömästi mieleeni Helmin sisukas ja positiivisen peräänantamaton puolen tunnin yritys avata kaapin ovi kädessään olevalla avainnipulla. Tässä on kasvamassa selvästi solistipuolen tyttö - ei sovi kuorolaisen hommat Helmille !
    Näin se kuulkaas on !
    Hyvää jatkoa toivottelee Rauni Torkkelinmäeltä
    p.s. olen yrittänyt tätä lähettää pari viikkoa-ei onnistunut.Tänään Teemu korjasi "asennuksia"

     
  • At 5:59 ap., Anonymous Anonyymi said…

    Kiitos mielenkiintoista tietoa

     

Lähetä kommentti

<< Home