Helmi ja simpukat

torstaina, kesäkuuta 28, 2007

2-vuotissynttärit!






Helmin synttäreitä juhlittiin jo 9.6. isin työmatkan takia. Juhlat pidettiin läheisessä leikkipuisto Viikkarissa, jossa lapsivierailla oli tilaa juosta ja aikuisilla tilaa istua=).

Kemut onnistuivat hyvin, vaikka osa vieraista ei päässytkään paikalle. Helmin omasta toivomuksesta äiti leipoi "lehmä-kakun" ja mustikka-valkosuklaamuffisseja, jotka onnistuivat yllättävän hyvin. Muutakin tarjottavaa oli, kuten kuvista näkyy. Helmi oli juhlahumusta aluksi hieman hämillään ja ei meinannut aluksi uskoa, että kaikki lahjapaketit olivat hänelle itselleen. Kyllä niitä sitten avattiin useamman lapsen voimalla (ja innolla!) ja yllättävän hyvin niillä leikittiinkin sopuisasti.

Helmi sai ihania lahjoja sekä synttärivierailta että muilta ennen ja jälkeen synttäripäivän. Hän (ja vanhemmat) haluaakin kiittää kaikkia häntä muistaneita isolla märällä pusulla ja halauksilla!


Muutaman kerran juhlien jälkeen Helmi on aamuisin kysellyt "onko nyt Hemmin synttäri?" tai laulanut "paljon onnea vaan" varsinkin herkkua saadessaan...Eli taisivat olla onnistuneet juhlat!