Helmi ja simpukat

torstaina, joulukuuta 27, 2007

Joulutunnelmia osa 1



Aattoaamulla katseltiin lastenohjelmia, Helmi söi kaksi aamiaista (oman aamupuuron ja "aikuisten aamiaisen". Aamupäivällä myös ulkoiltiin ja onneksi oli vähän pakkasta ja kuuraa maassa, niin tuntui pikkaisen enemmän joululta. Joulurauhan julistuskin katsottiin telkkarista ja Helmi osasi hienosti rauhoittua katsomaan sitä.


Päikkäreitten jälkeen saapui Joulupukki ja toi mukanaan valtavan kasan lahjoja. Pikkuisen neitiä jännitti, mutta lopulta uskaltautui hakemaan paketteja, laulamaan ja antamaan karkinkin. Vaikka lahjat saivat tyttelimme silmät loistamaan, malttoi Helmi kuitenkin istahtaa kahvipöytään ennen lahjojen avaamista. Lahjoja oli niin paljon, että Helmi tokaisi: "On ihan valtava kasa, niin paljon lahjoja...".




Lahjoja avattiin ensin rauhallisesti, mutta Muumi-tietokoneen paljastuttua yhdestä paketista, saivat muut lahjat jäädä, koska konetta piti päästä heti kokeilemaan. Lopulta kuitenkin Helmi malttoi avata muutkin lahjat. Myös snoopy-paita, koira-tossut, dino-fleecehattu, pyjamat, snoopy-sukat, muumi-muistipeli ja Peppi Pitkätossu-nukke olivat tosi mieluisia lahjoja. Vaatteita tuli lahjaksi aika paljon ja Helmi keksikin hienosti, että niitä voisi jakaa myös kavereille:" tämä vois olla Josen, tää paita menis Oliverille ja tää Ofegorille..."



Tässä tunnelmia myös kuvien muodossa ja lisää tarinoita luvassa myöhemmin. Hauskoja "välipäiviä" ja kivaa vuodenvaihdetta!